Jouw make-over

De diensten die wij aanbieden zijn eindeloos. Jouw woon- en werkgeving kunnen wij in korte tijd een eigentijdse make-over geven met interieurfolie. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met wrapfolie oneindig. Bijna alle gladde oppervlaktes zijn wel te wrappen. Zelfs in vochtige ruimtes zoals een badkamer.  

Wat kunnen we zoal wrappen?

 1. Keukenkastjes en aanrechtbladen
 2. Kozijnen
 3. Deuren
 4. Meubels
 5. Tegels
 6. Traptreden
 7. Muren en wanden

Heb je zelf iets waarvan je je afvraagt of dit gewrapt kan worden? Twijfel niet en vraag het ons. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. 

Kleuren en structuren

Zie je hout, dan voel je ook hout. Dat is het mooie van interieurfolies. Of je nou kiest je voor beton, metaal, textiel. De verschillende folies hebben allemaal hun eigen look & feeling. Bijna niet van echt te onderscheiden.

Interieurfolie is leverbaar is heel veel verschillende kleuren en structuren

 1. Hout
 2. Steen
 3. Kleur
 4. Beton
 1. Metaal
 2. Textiel
 3. Glitter

Wat we nog meer doen

Naast het wrappen van je interieur kunnen we meer voor je betekenen. Denk hierbij aan reparaties van beschadigde oppervlaktes, vervangen van handgreepjes of apparatuur, kleine aanpassingen of montageklussen. 

Laten we samen kijken wat er nodig is om jouw woon- of werkomgeving de uitstraling en sfeer te geven die bij jou past. 

Wat kost wrappen

Laten we voorop stellen dat je investeringen voor een restyling met wrapfolie een stuk lager zijn dan bij een complete renovatie. Bovendien gaat wrappen sneller en geeft het weinig rommel en nare geurtjes. 

De kosten van het wrappen van een keuken en/of interieur is afhankelijk van de gekozen folie en de grootte van de keuken. Ook de gewenste afwerking speelt een rol. Voor een prijsindicatie kun je het contactformulier invullen. Of stuur ons via Whatsapp een berichtje. Wil je een exacte prijs weten? Dan komen we graag bij je thuis of op locatie.