Bij ons mag je rekenen op

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Toegankelijke en persoonlijke benadering
  • We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Oog voor detail

Wrapover, The makeover company

Onze missie is om jouw bestaande woon- en/of werkomgeving in korte tijd de uitstraling te geven die bij jou past. Jouw sfeer, jouw plek! Lees verder en kom alles over ons te weten!

Jouw wensen staan altijd voorop

Samen bepalen hoe we jouw interieur of werkomgeving in korte tijd een verfrissende nieuwe look kunnen geven. Zonder veel rommel en hoge kosten.

Realiseren we dat door alleen interieur delen te wrappen? Helemaal top!

Gaan je wensen verder dan alleen aanbrengen van interieurfolie? Geen probleem, ook daar denken we graag mee in de mogelijkheden.

Leer ons kennen

Wie zijn wij?

Jeroen wrapover

Jeroen Aleven

Geboren met “twee rechterhanden”

Vanuit mijn commerciële achtergrond verwacht je het misschien niet, maar ik ben geboren met twee rechterhanden. En mijn positieve nieuwsgierigheid heeft mij hierbij veel opgeleverd. Door veel te kijken en te doen heb ik geleerd. Hoewel ik vele jaren met plezier in de verkoop heb gewerkt, begon het op een gegeven moment toch te knagen. Wat zou ik toch graag weer met mijn handen willen werken. En hoe mooi is de combinatie van advies geven en het daarna ook daadwerkelijk uit te voeren. Trots zijn op het resultaat. Dat geeft energie!
Toen ik zelf een tweedehands keuken in mijn eigen huis plaatste, kwam ik op het idee deze een andere kleur te geven met wrapfolie. Hoewel het best even oefenen was, en ik de folie soms heb vervloekt, kreeg ik de slag wel te pakken. Geen gedoe met verf en kwasten, afdekken, rommel. En nog laag in kosten ook. Mijn keuken had een compleet nieuwe look gekregen! Verrast door het resultaat ontstond het idee om hier iets voor mezelf mee te gaan doen. Wrapover is geboren.

Uiteindelijk ben ik na mijn eigen keuken andere uitdagende opdrachten aangegaan. Tafels, stoelen, kasten, vensterbanken en zelfs delen van auto’s. Ik pak alles in met folie. Bij de Appcademy heb ik een training gedaan om de technieken nog meer te verfijnen. Ik ga graag uitdagende opdrachten aan, maar leer natuurlijk ook nog elke dag nieuwe dingen bij. Ik ben er nu klaar voor om jou kennis te laten maken met wat wrapfolie voor jou kan doen.

Weetjes over mij:
• Ik ben ontzettend nieuwsgierig en leergierig
• Mensen helpen en blij maken geeft mij energie
• Ik denk in oplossingen, niet in problemen
• Ik ook als vrijwillige brandweerman voor de mensen klaar sta
• Eigenlijk ben ik linkshandig

Didam, Gelderland, Nederland
Linda wrapover

Linda te Welscher

Mijn steun en toeverlaat voor Wrapover. Ik kan met haar sparren en ze komt met kritische vragen op het juiste moment. Ze helpt me met administratieve zaken, de website, social media en met foto’s. Ze houdt trends in de gaten en maakt moodboards die je op onze website en Pinterest kan terugvinden. Handig voor mij als klanten nog niet precies weten welke sfeer ze voor ogen hebben voor hun make over. En ook Linda krijgt de wraptechnieken steeds meer onder de knie, maar omdat ze een leuke functie heeft bij haar werkgever zal ze hier voorlopig nog niet actief mee aan de slag gaan. Wie weet wat de toekomst brengt.

SO

SO heeft berichten 0 gemaakt.